OBSZYCIE SKÓRĄ
OBSZYCIE SKÓRĄ
mysle nad zmiana koloru wnetrza mojej buni tzn obszycie skórą autko mam w kolorze czarnym boczki siedzeń i drzwi sa w czarnej skórze czy ktos z was ma pomysł jak to zrobic i zna konkretna firme zajmujaca sie obszywaniem na terenie śląska??
Re: OBSZYCIE SKÓRĄ
Ja bym dał alcantarę w środki siedzeń, jeśli już koniecznie chcesz coś zmieniać.
Jak zmiana koloru to na pomarańczową jaką ma mateush, albo brąz, tylko, że chyba fabrycznie takiego nie było w palecie.
Nie korzystałem ale wiele dobrego słychać o Java Car Design, więc chyba warto się ewentualnie przejechać, a obszywają z tego co się kiedyś dowiadywałem w jeden dzień.
Jak zmiana koloru to na pomarańczową jaką ma mateush, albo brąz, tylko, że chyba fabrycznie takiego nie było w palecie.
Nie korzystałem ale wiele dobrego słychać o Java Car Design, więc chyba warto się ewentualnie przejechać, a obszywają z tego co się kiedyś dowiadywałem w jeden dzień.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Ja korzystam usług www.tapcar.pl robią dobrze i na oryginalnych skórach BMW.
Tu masz np. rodzaje i kolory: http://www.hans-reinke.com/en/products/ ... r/bmw.html
Bardzo fajnie wygląda kolor nici szwu, np. beżowa skóra z czarną nitką.
Tu masz np. rodzaje i kolory: http://www.hans-reinke.com/en/products/ ... r/bmw.html
Bardzo fajnie wygląda kolor nici szwu, np. beżowa skóra z czarną nitką.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Ja bym szedł w czerwony środek, czarne boczki 

a zna ktos firme ze slaska co zna sie na rzeczy
nie chce fuszerki wole dopłacic i miec konkret

- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
A ja bym nie dał alcantary na srodki siedzen, bo bedzie wygladalo jak w audi..Bombel pisze:Ja bym dał alcantarę w środki siedzeń, jeśli już koniecznie chcesz coś zmieniać.

Jezeli juz koniecznie nie czarny, to bardzo ladnie wyglada kolor "lososiowy", do tego sufit z czarnej alcantary.
szyja extra fajnie www.carsdream.com zrobia co zechcesz i w expresowym tempie .............robilem dwa razy i goraco polecam
NOWOGRODZIEC .........chyba ok.100km od Wrocka

Tylko TYLNY NAPED ......... to jest wlasnie to co Tygrysy kochaja najbardziej!!!
Mam zrobioną u nich kierownice do e36 i naprawdę rewelacjaTygrysio pisze:szyja extra fajnie www.carsdream.com zrobia co zechcesz i w expresowym tempie .............robilem dwa razy i goraco polecam![]()

mi tez obszyli alcantara wysyłałem i w 3 dni odesłał mi poprosu rewelacja !
Mozna wiedziec jaki koszt?kotm3 pisze:mi tez obszyli alcantara wysyłałem i w 3 dni odesłał mi poprosu rewelacja !
Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
Nie chce nic mówić ale na zdjęciu dół kierownicy wygląda jakby był krzywy albo krzywo obczyty... jak to jest na żywo??Idzik pisze:Mam zrobioną u nich kierownice do e36 i naprawdę rewelacjaTygrysio pisze:szyja extra fajnie www.carsdream.com zrobia co zechcesz i w expresowym tempie .............robilem dwa razy i goraco polecam![]()
Obrazek
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Idzik pisze:Mam zrobioną u nich kierownice do e36 i naprawdę rewelacjaTygrysio pisze:szyja extra fajnie www.carsdream.com zrobia co zechcesz i w expresowym tempie .............robilem dwa razy i goraco polecam![]()
Obrazek
Osobiscie mi sie nie podoba, ta dziurkowana skora jak w taksowce..
Poza tym krzywo- ja bym tego nie odebral..

Foto poglądowe - od nich dostałem, moja zrobiona na wzór.Pawel_M3GT pisze:Idzik pisze:Mam zrobioną u nich kierownice do e36 i naprawdę rewelacjaTygrysio pisze:szyja extra fajnie www.carsdream.com zrobia co zechcesz i w expresowym tempie .............robilem dwa razy i goraco polecam![]()
Obrazek
Osobiscie mi sie nie podoba, ta dziurkowana skora jak w taksowce..
Poza tym krzywo- ja bym tego nie odebral..
kupie tapicerke w kolorze czerwonym do m3 e46 lub zamienie sie ja mam czarna skóre w idealnym stanie 

Jak sie nie myle to masz polskore